QUEEN –  A NIGHT AT THE THEATRE

VanVelzen en Leo Blokhuis

21/07/2018 QUEEN -  A NIGHT AT THE THEATRE

Details

Time : 20:30
Venue : Caprera Openluchttheater | Bloemendaal
Contact Website : http://caprera.nu/agenda/leo-blokhuis-roel-van-velzen/

QUEEN –  A NIGHT AT THE THEATRE

Leo Blokhuis en Roel van Velzen brengen een spetterende ode aan Queen.

De popgroep Queen speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de muzikale smaak en carrière van muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Wat hen bindt tijdens dit theaterconcert is een grote passie en bewondering voor deze theatrale band. Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte.

Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen wordt er geworsteld, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren! ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’, ‘Love Of My Life’, ‘We Are The Champions’, ‘We Will Rock You’, ‘Bicycle Race’ en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.

De klassieker ‘Bohemian Rhapsody’, als rode draad door de voorstelling heen, wordt door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden.

Duur: 110 min 60 voor de pauze en 50 na de pauze